A csipkebogyó magas C- vitamin tartalmán kívül A-, B1-, B2-, P- és K- vitamint is tartalmaz. A P- vitamin segíti a C- vitamin felszívódását. A csipkehús kedvezően hat a cukorbetegségre, fokozza a szervezet védekező képességét és ellenállását a fertőzésekkel szemben. A homoktövis az egyik legtáplálóbb és vitaminokban gazdag gyümölcs, közel 250 biológiailag aktív komponenst tartalmaz. Védi az ereket, szívet, erősíti az immunrendszert. Ajánlott napi adag: 2 kapszula. 1 kapszula nettó tartalma: csipkebogyó 190 mg. Homoktövis 110 mg.
Tudományos forrás: Dr. Csupor Dezső (SZTE Gyógyszerészeti Intézet vezető) PirulaKalauz című kiadvány.
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.