Barion Pixel
Menu
Your Cart

Mi a liofilizálás

A csúcstechnológiaként ismert liofilizálás, más néven fagyasztva szárítás egy víztelenítési eljárás, amely gyógyszerek, élelmiszerek hosszú idejű eltarthatóságát biztosítja. Ezzel a módszerrel őrizhető meg a hőre érzékeny anyagok biológiai aktivitása. 

Előnyei a hagyományos szárításokkal szemben:

A nyers gyümölcsök, zöldségek értékes összetevői nem károsodnak.

A vitaminok nem bomlanak le.

Az ízek és aromák változatlanok maradnak.

A gyümölcsök, zöldségek beltartalmi értékei ízükben és hatóanyagaikban is teljes mértékben megmaradnak.

A liofilizált termékek nem tartalmaznak hozzáadott aromát, cukrot, adalékanyagot.

A liofilizált termékek hosszú ideig, akár évekig is eltarthatóak.

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.