Barion Pixel
Menü
Kosár

Egynyári üröm Homoktövis kivonattal

Egynyári üröm Homoktövis kivonattal
2-3 nap -29 %
Egynyári üröm Homoktövis kivonattal
Az akció lejár:
Day
Hour
Min
Sec
4,990 Ft
6,990 Ft
Nettó ár: 4,990 Ft
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: Egynyári üröm Homoktövis kivonattal
  • Súly: 55.00g
  • Dimenzió: 5.00cm x 5.00cm x 11.00cm

Egynyári üröm Homoktövis kivonattal  120 db kapszula.

Az artemisia annua antioxidáns hatása hatékonyan segít a fertőzések legyőzésében, enyhíti a gyulladásokat és szabályozza az immunrendszer reakcióit. A homoktövis az egyik legtáplálóbb és vitaminokabn gazdag gyümölcs, közel 250 biológiailag aktív komponenst tartalmaz. A hatóanyagokat évszádok óta használják antibakteriális és virusellenes tulajdonságai miatt.

Egynyári üröm - Artemisia annua tudományos háttér

Az Artemisia annuával végzett terápiás kezeléseknek nagy hagyománya van különféle betegségekben, antibakteriális, antioxidáns, vírusellenes, malária és rákellenes hatása miatt. Utóbbival kapcsolatban azonban gyakorlatilag az összes, az Artemisia annua kivonat toxikus hatásaival foglalkozó jelentés többnyire hagyományos macerációs módszerekkel készült. Jelen tanulmányban az Artemisia annua-ból származó innovatív extrakciós eljárás, amely nyomás alatti ciklikus szilárd-folyadék (PCSL) extrakción alapul, egy új fitokomplex előállítását eredményezte, amely fokozott rákellenes tulajdonságokkal rendelkezik. Ez az extrakciós eljárás nyomásgradienst generált a kompressziók és az azt követő dekompressziók miatt, lehetővé téve az extrakció közvetlen végrehajtását, macerálás nélkül. Az Artemisia annua PCSL kivonat toxikus hatásait különböző sejteken, köztük három rákos sejtvonalon tesztelték. Ennek a vizsgálatnak az eredményei egyértelműen azt mutatják, hogy az emberi, egér és kutya rákos sejtek expozíciója a PCSL-kivonat sorozathígításainak nagyobb toxicitást és erősebb apoptózis-indukálási hajlamot eredményezett, mint az ugyanazon sejteknek a kanonikus extrakcióval nyert Artemisia-kivonatoknak való kitétele. macerálás. Az összegyűjtött adatok arra utalnak, hogy az A. annua PCSL-kivonata ígéretes és gazdaságos új terápiás eszköz lehet az emberi és állati daganatok kezelésére.

Rosanna Culurciello 1, Andrea Bosso 1, Giovanni Di Fabio 2, Armando Zarrelli 2 3, Angela Arciello 2, Francesca Carella 1, Leonardo Leonardi 4, Laura Pazzaglia 5, Gionata De Vico 1, Elio Pizzo 1eri és állati daganatok kezelésére.

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.