Menü
Kosár

Mi a liofilizálás

A csúcstechnológiaként ismert liofilizálás, más néven fagyasztva szárítás egy víztelenítési eljárás, amely gyógyszerek, élelmiszerek hosszú idejű eltarthatóságát biztosítja. Ezzel a módszerrel őrizhető meg a hőre érzékeny anyagok biológiai aktivitása. 

Előnyei a hagyományos szárításokkal szemben:

A nyers gyümölcsök, zöldségek értékes összetevői nem károsodnak.

A vitaminok nem bomlanak le.

Az ízek és aromák változatlanok maradnak.

A gyümölcsök, zöldségek beltartalmi értékei ízükben és hatóanyagaikban is teljes mértékben megmaradnak.

A liofilizált termékek nem tartalmaznak hozzáadott aromát, cukrot, adalékanyagot.

A liofilizált termékek hosszú ideig, akár évekig is eltarthatóak.

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.