Menü
Kosár

Rólunk

Üdvözöljük!

Éljen a természet erejével!

A liofilizált gyümölcs és zöldség porokat értékesítő webáruházunk célja az egészséges, vegyszermentes, adalékanyag mentes, koncentrált hatóanyag tartalmú, sokoldalúan felhasználható termékekkel az egészségtudatos életmód támogatása, az egészséges bio élelmiszerek hozzáférhetővé tétele reális árakon. Webáruházunk termék kínálata a jövőben tovább bővül.

Kiemelkedően fontos számunkra a figyelemfelkeltés olyan BIO termékek iránt, amelyek minőségben és egészségre gyakorolt pozitív hatásában megbízhatnak.

Terveinkben olyan liofilizált és szuperkritikus extrakcióval előállított növények  körét kívánjuk bővíteni, amelyek fitotermékként bevonhatóak egyes, a lakosság egészségügyi állapotát, életminőségét jelentősen befolyásoló krónikus betegségek prevenciójába és terápiájába is. 

Kutatásaink célja a terápiás felhasználhatóság szempontjából orientált fito- és biotechnológiai kutatások elmélyítése, különös tekintettel a komplex hatású és a lakosság széles rétegeit érintő, népegészségügyi szempontból jelentős egészségkárosodások prevenciójában, illetve terápiájában kétség kívül eredményeket hozó vegyületek irányába.

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.